Foto: AFI
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" un aviosabiedrība "Turkish Airlines" ir noslēgušas sadarbības līgumu, kas ļaus "airBaltic" pasažieriem ērti nokļūt "Turkish Airlines" galamērķos Turcijā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, informē uzņēmums.

"Mēs priecājamies, ka sadarbības līgums ļaus piedāvāt pievilcīgākas biļešu cenas lidojumiem uz tādiem Tuvo Austrumu un tādiem Āfrikas galamērķiem kā Damaska, Lagosa, Doha, Kaira un Abū Dabī, savukārt "Turkish Airlines" pasažieriem nodrošinās ērtu nokļūšanu Rīgā," norādīja "airBaltic" komercdirektors Tero Taskila.

Pateicoties sadarbības līgumam ar "Turkish Airlines", "airBaltic" pasažieri varēs nokļūt ērti 11 galamērķos Turcijā - Adanā, Kajserī, Gaziantepā, Konjā, Samsunā, Trabzonā, Hatajā, Bodrumā, Vanā, Erzurumā un Elazigā, un 20 galamērķos Tuvajos Austrumos un Āfrikā - Abū Dabī (AAE), Kairā (Ēģipte), Adisabebā (Etiopija), Bagdādē (Irāka), Teherānā, Mešhedā un Tebrīzā (Irāna), Dohā (Katara), Kuveitā (Kuveita), Tripolē un Bengazī (Lībija), Lagosā (Nigērija), Džidā, Rijādā un Medīnā (Saūdu Arābija), Damaskā un Alepo (Sīrija), un Hartūmā (Sudāna).

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!