Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2021. gada septembrī pārvadājusi 232,9 tūkstošus pasažieru jeb par 194% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn. Kompānija šā gada septembrī veica 2980 lidojumus.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Lai arī parasti pārvadāto pasažieru rādītāji rudens mēnešos mēdz samazināties, šogad situācija ir citādāka. Pateicoties ceļošanas ierobežojumu mīkstināšanai un pievilcīgiem atpūtas galamērķiem, aizvien vairāk cilvēku turpina ceļot. Gaidāmajos mēnešos turpināsim piedāvāt plašu saulainu galamērķu klāstu, kā arī lidojumus uz lielākajiem Eiropas biznesa centriem."

Līdztekus kompānija informē, ka 2021. gada septembrī tās lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs sasniedza 91,9%.

Šobrīd "airBaltic" no Rīgas piedāvā tiešos lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem. Septembrī lidsabiedrība sāka tiešos lidojumus no Rīgas uz Tenerifi (Spānija) un Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti).

"airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA "Aircraft Leasing 1" pieder 3,86%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!