Foto: Shutterstock

Aizvadīto gadu SIA "Ķīpsalas peldbaseins" noslēdzis ar pozitīvu darbības rezultātu jeb peļņu 5,94 tūkst. eiro apmērā, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Gadu iepriekš uzņēmuma peļņa bija 111,36 tūkst. eiro.

SIA "Ķīpsalas peldbaseins" apgrozījums 2020.gadā bija 724,26 tūkst. eiro, kas ir par 38,67% mazāk nekā 2019.gadā.

Pašlaik SIA "Ķīpsalas peldbaseins" piedāvā savus pakalpojumus profesionālām sportistu izlasēm, nodrošinot minimālu ieņēmumu plūsmu. Uzņēmums maksimāli samazinājis visas iespējamās izmaksas, dīkstāvē esošie darbinieki saņem valsts atbalstu, kā arī SIA "Ķīpsalas peldbaseins" vērsies pie Rīgas Tehniskās universitātes, kas ir tā kapitāldaļu turētājs, pēc lūguma izskatīt iespējamos atbalsta mehānismus. "Lursoft" pieejamais gada pārskats rāda, ka aizvadītajā gadā SIA "Ķīpsalas peldbaseins" nodarbināja 44 darbiniekus.

Šogad SIA "Ķīpsalas peldbaseins" plāno uzņemt visas sacensības, kuras būs atļautas valstī esošo ierobežojumu dēļ. "Šobrīd saskaņotas ir Latvian Open, XXXII vasaras olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensības, kā arī Igaunijas meistarsacīkstes," teikts SIA "Ķīpsalas peldbaseins" vadības ziņojumā, norādot, ka par pārējiem iespējamiem sporta notikumiem nav skaidras informācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!