Foto: LETA

No amata atkāpies alus darītavas AS "Aldaris" valdes loceklis un pārdošanas direktors Artūrs Ilziņš, informēja kompānijā.

Kompānijā norādīja, ka "Aldara" pārdošanas direktora amatu Ilziņš ieņēma kopš 2016. gada janvāra.

Vienlaikus uzņēmumā uzsver, ka pašreizējā Latvijas tirgus situācija ir labvēlīga "Aldara" nākotnes attīstībai. 2017. gadā "Aldaris" plāno investēt divus miljonus eiro ražotnes attīstībā.

Ar Ilziņu pagaidām nav izdevies sazināties.

Jau ziņots, "Aldaris" 2015.gadā strādāja ar 26,244 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 8,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi samazinājās par 23,3% un bija 2,614 miljoni eiro. Kompānijas 2016.gada finanšu rezultāti vēl nav publiskoti.

Tāpat vēstīts, ka 2013.gadā "Aldaris" paziņoja, ka Latvijā koncentrēsies uz ekskluzīvo augstākās kvalitātes un "premium" alus šķirņu brūvēšanu vēsturiskajā alus darītavā, tādēļ plastmasas pudelēs jeb PET fasētā alus ražošana pārcelta ārpus Latvijas - uz "Carlsberg" grupas alus darītavām Lietuvā un Igaunijā.

"Aldaris" ir Dānijas alus ražotāja "Carlsberg" grupas uzņēmums. "Carlsberg" kontrolē uzņēmumu "Baltic Beverages Holding". "Aldaris" veido 30% no Latvijas alus tirgus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!