Foto: Altero.lv/Publicitātes foto

Tuvākajā nākotnē finanšu salīdzināšanas platforma "Altero.lv" plāno izveidot pilnvērtīgu salīdzināšanas platformu apdrošināšanas produktiem, informē tās vadītājs Artūrs Kostins.

Jaunākais no uzņēmuma produktiem ir 2020. gada oktobrī ieviestais pakalpojums "Apdrošināšanas salīdzināšana", kas pieejams privātpersonām un uzņēmumiem. "Altero.lv" piedāvā salīdzināt brokera pakalpojumus aptuveni 10 dažādiem apdrošināšanas veidiem. Tādējādi uzņēmums paplašinājis savu esošo salīdzināmo produktu piedāvājumu, kas ir finansējums uzņēmumiem un privātpersonu kreditēšana.

Kostins informē: "Tuvākajā nākotnē plānojam izveidot arī pilnvērtīgu salīdzināšanas platformu apdrošināšanas produktiem, jo šobrīd Latvijā, izņemot OCTA, citi apdrošināšanas pakalpojumi nav pieejami salīdzināšanai klientiem ērtā un vienotā platformā, bet tikai kā brokera pakalpojumi.

Vienlaicīgi esošo klientu prasības pieaug, un mēs visi atrodamies nepārtrauktā izaugsmē, kā arī pārmaiņu procesos. Novērojam, kā mainās klientu paradumi interneta vidē, tas viennozīmīgi prasa adaptāciju, nepārtrauktas inovācijas un uzlabojumus digitālo tehnoloģiju risinājumos. Strādājam ilgtermiņā, tāpēc esam investējuši IT attīstībā, lai spētu piedāvāt saviem klientiem apdrošināšanas pakalpojumus, pārraudzīt iepriekš iegādātās apdrošināšanas pie dažādiem apdrošinātājiem, lai tās visas varētu ērti pārvaldīt vienuviet."

"Altero" platformā saskaņā ar tās sniegto informāciju ir vairāk nekā 150 000 klientu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!