Foto: Publicitātes foto

Igaunijas kinoteātru tīkls "Apollo Kino" 1. oktobrī Rīgā atklās jaunu kinoteātri "Apollo Kino Plaza" modes un izklaides centrā "Rīga Plaza".

"Neraugoties uz sarežģītajiem laikiem izklaides nozarē, atveram mūsu otro "Apollo Kino" kinoteātri Latvijā," norāda "Apollo Kino" Baltijas izpilddirektore Kadri Ärm (fotogrāfijā).

"Apollo Group" izklaides nozares struktūrvienībā ietilpst arī tādi zīmoli kā "Vapiano", "KFC", "O'Learys", "IceCafe" un "MySushi".

"Apollo Kino Plaza" būs astoņas kinozāles ar 962 sēdvietām, starp kurām ir arī Zvaigžņu sēdvietas un jauna dizaina Divvietīgie dīvāni. Zvaigžņu sēdvietas ir aprīkotas ar planšetdatoriem, no kuriem seansa laikā var pasūtīt uzkodas un dzērienus, un par tiem arī turpat norēķināties, izmantojot viedtālruni.

"Jaunajā kinoteātrī filmu programmas plānošanā mēs ņemsim vērā gan latviešu, gan krievvalodīgo iedzīvotāju intereses, lai kinomīļiem sniegtu Latvijā veidoto kino filmu saturu, Holivudas grāvēju izlasi, kā arī krievu spēlfilmas," informē "Apollo Kino" Baltijas izpilddirektore.

"Apollo Kino Plaza" piedāvās arī jaunu konceptu tiem, kuriem patīk komforts un grezna vide, atklājot "Vintage" kinozāli.

"Sadarbība ar "Apollo Group" ļauj mums piedāvāt patlaban vienīgo kinoteātri Rīgā Daugavas kreisajā krastā. "Apollo Kino" ir ilgi gaidīts un būtisks pienesums "Rīga Plaza" izklaides zonā," saka modes un izklaides centra "Rīga Plaza" vadītāja Irīna Toropova.

"Apollo Kino Plaza" ir veidots, balstoties uz Igaunijas "Apollo Kino" kinoteātros un "Apollo Kino Akropole" kinoteātrī jau zināmo pašapkalpošanās konceptu.

​​Igaunijas lielākajam kinoteātru tīklam "Apollo Kino" kinoteātri atrodas visā Igaunijā - Tallinā, Tartu, Pērnavā, Sāremā, Narvā un Jõhvi. 2019. gadā "Apollo Kino" atklāja arī savus pirmos kinoteātrus Latvijā un Lietuvā.

"Apollo Group" padomes priekšsēdētājs Ivars Vendelins iepriekš norādījis, ka apmēram 30% no "Apollo Group" nākamā gada apgrozījuma veidos bizness Latvijā, ziņoja aģentūra LETA.

"Rīga Plaza" paredzēts atvērt arī boulinga halli un sporta bāru "O'Learys", kā arī itāļu restorānu "Vapiano".

Vendelins atzinis, ka "Apollo Group" kinoteātri un izklaides zonu "Rīga Plaza" gribēja atvērt jau pagājušajā gadā, tomēr šādu plānu apturēja Covid-19 ierobežojumi.

Savukārt tirdzniecības centrā "Domina" uzņēmums gatavojas atvērt batutu centru. "Dominas" izklaides zonā paredzēts atvērt arī kino ar trim ekrāniem, kā arī jaunas koncepcijas restorānu "Lido".

"Apollo Group" investīcijas abu tirdzniecības centru izklaides un ēdināšanas zonu izveidē šajā gadā sasniegušas 11 miljonus eiro.

55% "Apollo Group" akciju pieder Margusa Linnamē kontrolētajai kompānijai "MM Grupp", bet 45% akciju - Vendelina uzņēmumam "Sandbach". Vendelins ir arī "MM Grupp" mazākuma akcionārs.

Šovasar "Apollo Group" paziņoja par 51% ēdināšanas uzņēmuma "Lido" akciju iegādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!