Foto: Reuters/Scanpix

Latvijā otrais "Burger King" restorāns tiks atvērts Rīgā, Vienības gatvē 113, savukārt trešais restorāns tiks atvērts Audēju ielā 14, blakus tirdzniecības centram "Galerija Centrs", informē "Tallink Grupp".

Restorānu Vienības gatvē paredzēts atvērt līdz 2020. gada beigām, bet restorānu Audēju ielā - 2021. gada pirmajā pusē.

"Tallink" jau 2020. gada pavasarī paziņoja par ieceri atvērt pirmo ātrās ēdināšanas ķēdes restorānu iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" 2020. gada beigās.

Komentējot abu restorānu atrašanās vietu izvēli, "Tallink Grupp" krasta mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja Katre Kevaska norāda, ka šobrīd notiek aktīvs darbs pie restorānu iekārtošanas un aprīkošanas, kā arī procedūru izstrādes un personāla atlases veiksmīgai restorānu darbības uzsākšanai "Akropolē" un Vienības gatvē, vienlaikus ievērojot visus pašreizējos drošības noteikumus un pasākumus.

Paredzēts, ka restorāns Vienības gatvē būs arī pirmais "Burger King" Baltijā, kur tiks izveidota pirmā auto kase.

Līdz ar trīs restorānu atvēršanu Latvijā, globālā zīmola "Burger King" franšīzes īpašnieki Tallink Grupp radīs aptuveni 100 jaunu darba vietu. Kopumā nākamo piecu gadu laikā visās Baltijas valstīs plānots atvērt vairāk nekā 40 "Burger King" restorānu ar vairāk nekā 800 jaunām darba vietām.

"Neskatoties uz šī brīža izaicinājumiem un ievērojamo konkurenci ātrās ēdināšanas restorānu segmentā, uzskatām, ka Baltijas tirgū joprojām ir vieta ātrās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējam, kā arī pieejams plašs "Burger King" sekotāju skaits," uzsvēra Kevaska.

Šī gada maijā un jūnijā tika atvērti jau četri "Burger King" restorāni Tallinā. Septembrī darbību uzsāka restorāns Tartu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!