Foto: LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) šā gada sākumā apturējis SIA "Viduslatvijas malkas tirgus" saimniecisko darbību, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Lai gan "Lursoft" pieejamā informācija liecina, ka uzņēmums nodarbojās ar mežistrādi, firmas vārds bieži bija lasāms uz galvaspilsētas ielās braucošiem taksometriem.

2016. gadā novembrī dibinātā uzņēmuma "Viduslatvijas malkas tirgus" saimniecisko darbību VID apturēja 2019. gada 2. janvārī. VID kā nodrošinājumu uzņēmumam piemērojis aizliegumu reorganizācijai un dalībnieku maiņai.

VID pieejamā informācija liecina, ka "Viduslatvijas malkas tirgum" uz 7. janvāri izveidojies 19 900 eiro nodokļu parāds.

Lai gan Amatas novadā reģistrētais "Viduslatvijas malkas tirgus" sevi VID reģistrējis kā mežistrādi praktizējošu uzņēmumu, firmas nosaukums nereti rotāja pa Rīgu braucošu taksometru durvis.

Uzņēmums pieder 1979. gadā dzimušajam Jānim Dauguļam, kurš "Viduslatvijas malkas tirgū" arīdzan ieņem valdes priekšsēdētāja amatu. "Viduslatvijas malkas tirgus" nav iesniedzis darbības pārskatu ne par 2016., ne 2017. gadu, tāpēc nav zināms, kāds bija uzņēmuma apgrozījums vai peļņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!