Foto: Publicitātes foto

SIA "Merks" nule kā iemūrējusi laika kapsulu savā jaunākajā projektā "Merks Magnolijas", kas būs šī uzņēmuma pirmais mājokļu komplekss Rīgā, Pārdaugavā. Pirmās ēkas plānots nodot ekspluatācijā pēc gada.

Projekts atrodas klusā un zaļā vidē Šampētera apkaimē, Skrīnes ielā. Pirmās kārtas ietvaros taps divas 3-stāvu ēkas ar kopumā 96 dzīvokļiem. Projektu plānots nodot ekspluatācijā 2023. gada vasarā. Investīcijas projektā kompānija neatklāj.

"Šis ir nozīmīgs mirklis "Merks" turpmākajā attīstībā, jo "Merks Magnolijas" ir tā pirmais dzīvojamo māju projekts Pārdaugavā," saka SIA "Merks" valdes loceklis un celtniecības direktors Andris Bišmeistars.

Jāpiebilst, ka starp kompānijas nākotnes projektiem ir mājokļu būvniecība, piemēram, Lucavsalā.

AS "Palast Architekts" valdes loceklis, arhitekts Juris Bērziņš, raksturojot projektu, norāda, ka dzīvokļu te ir pietiekoši, tomēr stāvu skaits – minimāls, lai saglabātu piezemētības un dabā atrašanās sajūtu. Tas ir humāns, cilvēcisks pilsētvides mērogs, kurā ir visi modernai dzīvei nepieciešamie komponenti.

Kompānija izsludina dzīvokļu rezervēšanas sākšanu – projekta pirmās kārtas pirmajā ēkā būs pieejami 48 divu līdz četru istabu dzīvokļi ar sākuma cenu no 114 tūkst. eiro. Paredzētais griestu augstums – 2,9 m, katrā dzīvoklī būs balkoni vai terase. Teritorija būs labiekārtota, slēgta un aprīkota ar videonovērošanas sistēmām. Atsevišķi ir espējams iegādāties āra autostāvvietas.

"Delfi Bizness" jau vēstīja, ka "Merks" pēdējos gados sācis darboties pieejamu mājokļu segmentā, kura pamata mērķauditorija ir jaunās ģimenes. Viens no tā jau īstenotajiem šāda veida projektiem, piemēram, ir "Merks Duntes zīles". Uzņēmums turpina "Merks Viesturdārzs" attīstību – nesen sākta tā trešā kārta, tiesa, tas ir cita segmenta produkts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!