Foto: F64

Farmācijas uzņēmuma "Olainfarm" akcionāru sapulce apstiprinājusi dinamiskāku stratēģijas īstenošanu ar koncentrētāku vadības komandu, lai ar pētniecības un inovāciju palīdzību nostiprinātos Rietumu tirgos, informē uzņēmuma pārstāvji.

Par AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētāju iecelts Juris Bundulis. Valde turpmāk darbosies trīs cilvēku sastāvā līdzšinējo četru vietā, un darbu valdē veiks arī Andris Jegorovs un Jānis Leimanis. Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Jānis Buks, kurš pārraudzīja sekmīgu uzņēmuma transformāciju no biržas par privāto uzņēmumu un uzsāka optimizācijas procesus, turpmāk vadīs uzņēmuma padomi piecu cilvēku sastāvā.

Šāda uzņēmuma līderības kompetenču koncentrēšana valdē un padomē ļaus mērķtiecīgāk īstenot pērnā gada nogalē publiskoto stratēģisko attīstību Rietumu tirgos un pilnvērtīgi investēt jaunu produktu izstrādē un pētniecībā, uzskata uzņēmumā.

"Mums šis ir bijis pagrieziena gads – uzņēmuma darbība ir kļuvusi efektīvāka, esam atbrīvojušies no smagnējiem biržas procesiem un sagatavojuši pamatu dinamiskam periodam attīstībā. Mēs izveidojām Zinātnes un pētniecības centru, uzlabojām stratēģisko darbību, ieviesām pasaules standartus apsteidzošu ārkārtas situāciju vadības modeli, bet nebūtiskās uzņēmuma funkcijas nodevām ārpakalpojumā, lai mērķtiecīgi pievērstos mūsu pamatdarbībai," saka Buks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!