Foto: Shutterstock
"Indoor Group", kas ir viena no Somijā un Igaunijā lielākajām interjera preču tirdzniecības ķēdēm, Latvijā ir atvērusi divus mēbeļu interneta veikalus – "Asko" un "Sotka". Līdz ar to abi zīmoli pēc vairāk nekā 10 gadu pārtraukuma ir atgriezušies Latvijā, informē uzņēmums.

"Latvijā aktīvi strādājām jau iepriekš, un līdz 2010. gadam mums šeit bija vairāki veikali. Atsauksmes un tirgus analīze parādīja, ka Latvijas tirgū "Asko" un "Sotka" produkcijai joprojām ir pieprasījums. Atverot interneta veikalus, mēs izskatām arī citas tirdzniecības organizācijas iespējas, jo īpaši tirdzniecības centros Rīgas reģionā," atzīs "Indoor Group" valdes priekšsēdētājs Karijs Forstens (Kari Forssten), kurš atbild par uzņēmuma komercdarbību Baltijas valstīs.

Latvijā atvērtajos "Sotka" un "Asko" mēbeļu interneta veikalos ir pārstāvēti tūkstošiem interjera priekšmetu."Interjera preču pircēji parasti ir apzinīgi patērētāji, kuri vēlas uzmanīgi salīdzināt cenas un preces, pirms veikt pirkumu. Tādēļ interneta veikala nozīmi šodien nekādā gadījumā nevar ignorēt," uzsver "Indoor Group" pārdošanas un mārketinga vadītājs Andress Nemme (Andres Nõmme).

Nemme piebilst, ka Igaunijā atjaunoto internetveikalu uzņēmums atvēra pagājušā gada pavasarī, bet tagad ienāk Latvijā un ar interesi skatās arī Lietuvas virzienā.

Somijā dibinātā kompānija "Asko" nesen atzīmēja savu 100. jubileju, savukārt "Sotka" pērn apritēja 60 gadi. Somijā "Asko" un "Sotka" ir aptuveni 90 veikalu, kā arī internetveikali.

"Indoor Group" ir "Asko" un "Sotka" pārstāvis Igaunijā un Latvijā. Šobrīd uzņēmumam Igaunijā ir astoņi veikali, katrai no ķēdēm ir arī savs interneta veikals. "Asko" un "Sotka" Igaunijas tirgū darbojas 24 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!