Foto: Zane Bitere/LETA

Līdz ar SIA "Kool Latvija" īpašnieka maiņu, par degvielas uzpildes staciju jauno īpašnieku kļūstot igauņu "Aqua Marina", vakar atcelta arī uzņēmuma padome, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Līdz 12.augustam amatus SIA "Kool Latvija" padomē ieņēma Normunds Igolnieks, Mārtiņš Jaunarājs, Māris Mačinskis, Druvis Mūrmanis un Jekaterina Stuģe.

Uzņēmuma valdes locekļa amatu turpina ieņemt Sandis Šteins.

Par SIA "Kool Latvija" jauno īpašnieku kļūstot igauņu kompānijai, par uzņēmuma patiesajiem labuma guvējiem reģistrēti Andres Linnas un Antti Moppel. Uzņēmuma pamatkapitāls pēc īpašnieka maiņas saglabājies nemainīgs, sasniedzot 1,24 miljonus eiro.

"Lursoft" izziņas informācija rāda, ka 2016.gadā reģistrētais SIA "Kool Latvija" 2019.gadā apgrozījis 10,96 miljonus eiro, gadu noslēdzot ar 1,6 miljonu eiro zaudējumiem. Pārskats par uzņēmuma saimniecisko darbību 2020.gadā vēl nav pieejams.

SIA "Kool Latvija" patlaban reģistrētas 11 struktūrvienības.

"Delfi Bizness" jau ziņoja, ka "Kool Latvija" iegādājās Igaunijas degvielas uzpildes staciju tīkla "Olerex" grupas holdingkompānija "Aqua Marina", bet darījuma summa netika atklāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!