Foto: Publicitātes foto

Pēc vērienīgas rekonstrukcijas, kurā ieguldīti 1,9 miljoni eiro, apmeklētājiem durvis vēris hipermārkets "Rimi Alfa" Brīvības gatvē, Rīgā. Lai palīdzētu pircējiem iepirkties ātrāk un ērtāk, ierīkotas arī trīs "Rimi Drive" apkalpošanas stāvvietas tieši pie "Alfas" C ieejas. Tas ir sestais "Rimi Drive" punkts, kas atvērts nepilnu divu gadu laikā kopš e-veikala atvēršanas.

"Rimi" e-veikala lapas apmeklētāju skaits šā gada pirmajos sešos mēnešos pieaudzis par 70%, salīdzinot ar tādu pašu periodu pērn, informē mazumtirgotājs. Pastāvīgi palielinās arī pieprasījums pēc produktu saņemšanas "Rimi Drive": saskaņā ar "Rimi" apkopotajiem datiem vairāk nekā 80% klientu, kuri izmēģinājuši šo iepirkšanās veidu, atgriežas "Rimi Drive" un lieto to atkal, pieaug arī jaunu lietotāju skaits.

"Pircēju skaits, kuri reģistrējušies e-veikalā, turpina pieaugt, tāpēc mūsu uzdevums ir nodrošināt preču saņemšanas iespējas, gan pastāvīgi paplašinot e-veikala piegādes tīklu, gan atverot jaunus "Rimi Drive". "Drive" "Alfā" ir pilnībā savienots ar "Rimi" lietotni, caur kuru pircējs nodod ziņu, ka ir ieradies un gatavs saņemt savus pirkumus, neizkāpjot no automašīnas," stāsta "Rimi Latvia" e-komercijas formāta direktors Didzis Kirstuks.

Šobrīd "Rimi Drive" pakalpojums pieejams sešos "Rimi" veikalos Rīgā: "Rimi Alfa", "Rimi Mols", "Rimi P. Brieža iela", "Rimi Aleja", "Rimi Ozols" un "Rimi Spice".

Gan "Rimi" piegāžu, gan "Drive" tīkls tiks paplašināts arī turpmāk, sola uzņēmumā.

"Rimi Latvia" ir daļa no uzņēmuma "Rimi Baltic", kas apvieno vairāk nekā 280 "Rimi" veikalus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

BIZNESA DATI:

SIA "Rimi Latvia"

Reģistrācijas datums: 13.01.1992.

Juridiskā adrese: Rīga, Augusta Deglava iela 161

Apgrozījums (2020. gadā): 946 508 114 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2020. gadā): 30 409 088 eiro

Darbinieku skaits (2020. gadā): 6265

Īpašnieks: "Rimi Baltic" AB

Juridiskās personas patieso labuma guvēju noskaidrot nav iespējams.

Avots: "Lursoft"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!