Foto: Shutterstock
Atkritumu apsaimniekotāja SIA "Clean R" apgrozījums pērn bija 32,397 miljoni eiro, kas ir par 56,3% vairāk nekā 2015.gadā, bet peļņa pagājušajā gadā samazinājās par 2,6% līdz 1,683 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmums piedalījies vairākos pašvaldību un citu pasūtītāju konkursos par sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu.

Ziņojumā arī atzīmēts, ka 2015. gada nogalē noslēdzās "Clean R" un bijušās SIA "Vides pakalpojumu grupa" (VPG) jeb SIA "Pilsētvides serviss" apvienošanās process, kura noteikumi paredzēja, ka no 2016. gada 1. janvāra tiek pārņemti VPG pakalpojumi, tostarp aktīvi un saistības pret darbiniekiem un klientiem.

Apvienošanās procesā uzņēmums veica investīcijas uzņēmuma darbības efektivitātes un pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanā, kā arī transporta tehnikas atjaunošanā. Būtiska "Clean R" darbības paplašināšana saistīta ar poligonā "Getliņi" veikto sadzīves atkritumu sagatavošanu noglabāšanai, kas reorganizācijas laikā pārņemta no VPG.

Uzņēmums "Clean R" nodrošina sadzīves atkritumu izvešanu Rīgā, Stopiņu novadā, Inčukalna novadā, Ikšķiles novadā, Nīcas novadā, Tērvetes novadā, Ogrē, Ķegumā, Ozolnieku novadā, Sējas novadā, Daugavpilī, Zilupē, Vārkavas novadā, Dagdas novadā un atsevišķos Daugavpils novada pagastos.

"Clean R" ir vides pakalpojumu nozares uzņēmums, kas nodarbina vairāk nekā 1300 darbiniekus un nodrošina plašu vides pakalpojumu klāstu. Uzņēmuma klientu skaits pārsniedz 30 000. "Clean R" piedāvā gandrīz 40 pakalpojumus tādās jomās kā atkritumu apsaimniekošana, privāto un publisko īpašumu uzturēšana, tostarp telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšana, labiekārtošana, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana.

"Clean R" ir vides pakalpojumu nozares uzņēmums, kas nodarbina vairāk nekā 1300 darbiniekus un nodrošina plašu reģionā pieejamo vides pakalpojumu klāstu. Klientu skaits pārsniedz 30 000. "Clean R" piedāvā gandrīz 40 pakalpojumus tādās jomās kā atkritumu apsaimniekošana, privāto un publisko īpašumu uzturēšana, tostarp telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšanu, labiekārtošanu, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšanu.

Kopš 2014. gada "Clean R" ir 100% Latvijas kapitāla kompānija.

SIA "Clean R", kas līdz 2014. gada 19. maijam darbojās ar nosaukumu "L&T", dibināta 2004. gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro. "Clean R" pilnībā pieder SIA "Vides investīcijas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!