Foto: Shutterstock
Latvijā atklāta jauna vietne steidzamo darbu pasūtītājiem un izpildītājiem – "eiriks.lv". Tā paredzēta darbu pasūtītājiem, kam darbinieks vai palīgs nepieciešams steidzami, savukārt darbu izpildītājiem – brīžos, kad nauda vajadzīga jau šodien, informē viena no platformas izveidotājām Ilona Grīnberga.

Ievietotie darba sludinājumi būs aktīvi 48 stundas, un šāda kārtība ir veidota ar mērķi nodrošināt darba izpildītājiem tikai aktuālos steidzamo darbu piedāvājumus.

"Portāla svarīgs noteikums darbu izpildītāju piesaistīšanai – naudas norēķins pirmajā darba dienā pēc darba. Tas nozīmē, ka naudu par paveikto darba ņēmējs saņems tajā pašā dienā, ja vien puses nevienosies par citiem noteikumiem. Darbu pasūtītāji, kas ir uzņēmumi, var likumīgi izmantot platformu, deklarējot darbinieku VID sistēmā un parakstot īstermiņa vienošanos", teic viena no "eiriks.lv" izveidotājām Ilona Grīnberga.

Lai palielinātu izredzes tikt pie visatbilstošākā kandidāta darba veikšanai, portāla veidotāji iesaka ievietot sludinājumu tieši videoformātā. Šāda iespēja ir jaunums Latvijā un ļauj darba sludinājumu padarīt īpaši efektīvu, lai potenciālais darba veicējs spētu labāk izvērtēt savu atbilstību.

Darbu izpildītājiem platforma ir radīta kā "ātrās" naudas avots, sniedzot iespēju izvēlēties darbu, kādu vēlas, tieši dienā kad vēlas, un jau vakarā saņemt naudu.

Savu darbību platforma uzsāka 6. jūnijā – vasaras darbu sezonas sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!