Foto: Pexels.com, Marco Fischer

Lai gan kopumā ēdinātāji ir viena no tām nozarēm, kas pandēmijas gados ir cietuši ievērojami, jo ierobežojumi ievērojami traucē normālam darbam, ātrās ēdināšanas restorāniem problēmu ir krietni mazāk. "Delfi Bizness" uzrunātie nozares pārstāvji atklāj, ka aizvadītais gads vērtējams pozitīvi.

Tradicionālajiem ēdinātājiem pandēmija uzlika virkni dažādu slogu. Iespējams, viens no sāpīgākajiem ierobežojumiem bija distancēšanās vajadzība, kas savukārt nozīmē, ka potenciālo klientu skaits bija jāsamazina vismaz uz pusi, mazākās vietas varēja izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai. Tas šogad pamatīgi iedragāja biznesu.

Savukārt ātrās ēdināšanas segments, kurš lielu daļu ēdiena realizē, pasniedzot to līdzņemšanai, spēja šogad uzrādīt visai labus rezultātus un pat attīstīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!