Foto: DELFI

Piektdien, 4. decembrī "Burger King" franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs "Tallink Grupp" iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" atvēris pirmo "Burger King" restorānu ārpus Igaunijas, informē uzņēmums.

310 kvadrātmetru plašais restorāns ar 112 vietām atrodas populārā iepirkšanās centra 2. stāvā, ar skatu uz "Akropoles" ledus arēnu.

Lai gan restorāns oficiāli sāks piedāvāt savus iecienītos – uz atklātas liesmas gatavotos – hamburgerus un pārējos iecienītos ēdienus jau no šodienas, pandēmijas ierobežojumu dēļ ēdieni sākotnēji būs pieejami tikai līdzņemšanai vai piegādei uz mājām.

"Neraugoties uz šķēršļiem, ar kuriem esam saskārušies šogad, mēs priecājamies par iespēju piedāvāt pasaules slavenās un izcilās garšas no Burger King ēdienkartes arī Latvijas ātrās ēdināšanas cienītājiem," saka "Tallink Grupp" mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja Katre Kevaska

Restorāns Burger King, kas tiek atvērts iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, ir pirmais starptautiskā zīmola restorāns, kas atvērts ārpus Igaunijas, un kopumā sestais restorāns Baltijas valstīs, kas atvērts šogad. Jaunajā restorānā Rīgā strādās aptuveni 30 cilvēku. Līdz 2020. gada beigām uzņēmums plāno atvērt vēl divus restorānus Baltijas valstīs: vienu Viļņā, Lietuvā, un otru Tallinā, Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!