Foto: Shutterstock

Uzņēmums "Latakko" 2020.gadā kāpinājis savu apgrozījumu līdz 70,22 miljoniem eiro, liecina uzņēmuma iesniegtais gada pārskats. Gada laikā uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 7,32%. Pārskata gadu tirgotājs noslēdzis ar 782,07 tūkstošu eiro peļņu, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Latakko" galvenie darbības virzieni ir vieglo automašīnu, kravas auto, agro, industriālo un motociklu riepu, disku, akumulatoru un eļļu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Tapat uzņēmums attīsta servisa centru tīklus "Pirelli Key Point", "Hankook Masters" un "Mr. Big", kā arī izplata auto preces savā interneta veikalā.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2021.gadā tā fokusā būs izmaksu un procesu optimizācija. "Aktīvi tiks reaģēts uz Baltijas valstīs noteiktajiem ierobežojumiem, kā arī uz starptautiskā mērogā notiekošajām izmaiņām, lai nepieciešamības gadījumā koriģētu uzņēmuma darbību un nodrošinātu tā stabilitāti un ilgtspējību," teikts SIA "Latakko" iesniegtajā vadības ziņojumā.

Uzņēmums paredzējis turpināt darbu pie "Pirelli Key Point" un "Hankook Masters" tīkla tēla veidošanas un atpazīstamības, kā arī turpinās darbu pie mazumtirdzniecības franšīzes koncepta "Mr. Big", kas paredz kravu, industriālo un agro tehnikas riepu tirdzniecību.

1994.gadā dibinātā SIA "Latakko" pērn nodarbināja 152 darbiniekus.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, šobrīd SIA "Latakko" reģistrētas piecas struktūrvienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!