Foto: Pixabay
SIA "Autofavorīts" apgrozījums 2020.gadā samazinājies līdz 4,15 miljoniem eiro. Salīdzinot ar 2019.gadu, tas ir kritums par 33,33%. Transportlīdzekļu rezerves daļu un automašīnu tirgotājs otro gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem, tiem pērn pieaugot līdz 76,26 tūkstošiem eiro, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Pārskata gada zaudējumi uzņēmumam radušies no apgrozījuma krituma saistībā ar Covid-19 izraisītajām grūtībām.

Uzlabojoties vispārējai situācijai, uzņēmums cer atrast jaunus sadarbības partnerus automašīnu tirdzniecībā, pilnveidot auto remonta pakalpojumu piedāvājumu un uzlabot to kvalitāti. "Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka SIA "Autofavorīts" šobrīd reģistrētas septiņas struktūrvienības, kā arī interneta veikals.

1994.gadā reģistrētais SIA "Autofavorīts" pieder Agrim Bārdai (80%) un Andrim Ermičam (20%). Uzņēmuma reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 506,24 tūkstoši eiro.

Balstoties uz "Lursoft" izziņā pieejamajiem datiem, SIA "Autofavorīts" aizvadītajā gadā nodokļu maksājumos samaksājis 787,03 tūkstošus eiro, tostarp 244,97 tūkstošus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 102,81 tūkstošus eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī. Pagājušajā gadā uzņēmumā bijuši nodarbināti 74 darbinieki.

SIA "Autofavorīts" saņēmis vairākus atbalsta veidus Covid-19 radīto seku mazināšanai – grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, atbalstu algu subsīdijām, kā arī pērn pavasarī un vasarā atbalstīta uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos vai atlikšana uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!