Foto: Publicitātes foto/“Baltic RE Group”

AS "Baltic RE Group" – nekustamo īpašumu investors un to pārvaldītājs, kas specializējas īpaši vērtīgu un būtisku nekustamo īpašumu portfeļu izveidē un turpmākā realizācijā Baltijas valstīs – iegādājies vēsturisku īpašumu Rīgas centrā, Kr. Barona ielā 2 (iepriekš itāļu modes veikals "Palazzo Italia").

Ēku 1881. gadā uzcēlis latviešu arhitekts Jānis Fridrihs Baumanis, viens no ražīgākajiem 19. gadsimta otrās puses arhitektiem.

Vairāk nekā 4000 kvadrātmetru plašā sešu stāvu ēka atrodas Rīgas centrā, blakus jaunajai biroju ēkai Raiņa bulvārī 25 "The Icon", kuru "Baltic RE Group" tikko pēc pilnīgas renovācijas nodeva nomā AS "Printful Latvia".

Ēkas Kr. Barona ielā 2 renovācija ir otrais posms projektam "The Icon".

Īpašums Krišjāņa Barona ielā 2 tiks pilnībā atjaunots sadarbībā ar itāļu arhitektu Adriano Kastiljoni (Adriano Castiglioni), kurš rūpēsies par dizainu, saskaņojot to ar jau izveidoto "The Icon", stāsta Džovanni dalla Dzonka (Giovanni dalla Zonca), "Baltic RE Group" dibinātājs un izpilddirektors.

AS "Baltic RE Group" ir nekustamo īpašumu investīciju uzņēmums, kas kopš 2008. gada specializējas augstvērtīgu nekustamo īpašumu iegādē un pārvaldīšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!