Foto: F64

Taksometru kompānija "Baltic Taxi" mainījusi nosaukumu pret "Baltijas Taksometrs", liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

Izmaiņas Komercreģistrā iegrāmatotas trešdien, 6.maijā.

Kompānijā komentāru par nosaukuma maiņu solīja sniegt vēlāk.

Jau ziņots, ka 18.februārī Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesā ierosināta "Baltijas Taksometra" tiesiskās aizsardzības procesa (TAP) lieta.

Kompānijas komunikācijas konsultante Ligita Brodiņa norādīja, ka uzņēmums lūdzis ierosināt TAP, lai stiprinātu spēju pildīt uzņemtās saistības īslaicīgu finansiālu sarežģījumu dēļ.

Vienlaikus viņa uzsvēra, ka "Baltijas Taksometrs" ir stabils uzņēmums, veiksmīgi darbojas taksometru pakalpojumu tirgū un bez izmaiņām turpinās nodrošināt taksometru pakalpojumus. "Uzņēmuma darbs norit ierastajā režīmā un minētais process neietekmē un neietekmēs uzņēmuma darbu ar klientiem un sadarbības partneriem," teica Brodiņa.

"Baltijas Taksometrs" dibināts 2003.gadā. Kompānija veic pasažieru pārvadājumus ar taksometriem Rīgā, Liepājā un Jūrmalā, kā arī Mārupes novada teritorijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 522,2 tūkstoši eiro. Tas pieder uzņēmumiem "Liepājas autobusu parks" (68,12%), "JS Advisory" (29,15%), "Baltijas Aviācijas sistēmas" (1,91%) un Jānim Naglim (0,82%), liecina informācija datubāzē "Lursoft".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!