Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Balticovo" radījusi divus jaunus produktus – pēc klasiskas receptes veidotu plombīra saldējumu un Baltijā pirmo olu proteīna saldējumu, informē uzņēmuma pārstāvji.

Sekojot proteīnu saldējumu strauji augošajam pieprasījumam Eiropā, "Balticovo" olu proteīna saldējums veikalu plauktos Latvijā būs pieejams vairākās variācijās – ar vaniļas, šokolādes, zemeņu un mango garšu. Abi olu saldējumi papildinās "Balticovo Premium" zīmola sortimentu, kas pārstāv produktus bez laktozes un glutēna un kuru ražošanai tiek izmantotas ārpus sprostiem dētās olas.

"Ola kā neatņemama saldējuma receptes sastāvdaļa – šis ir stratēģiski jauns pavērsiens, un līdz ar to esam ielikuši pamatakmeni "Balticovo Premium" zīmola un produktu stratēģijas attīstībā. Mums ir liels gandarījums būt pirmajiem Baltijā, kas izveidojuši saldējumu, ražošanas tehnoloģijā izmantojot olu proteīnu," stāsta AS "Balticovo" komunikācijas un attīstības direktors, valdes loceklis Toms Auškāps.

Pieprasījums pēc proteīna produktiem, tostarp alternatīviem saldējumiem, pēdējo gadu laikā pasaulē ir strauji audzis.

"Sekojot līdzi mūsdienu tendencēm, ir viennozīmīgi skaidrs, ka jāmeklē jaunas nišas un produkti, ar ko pārsteigt patērētājus un veidus, kā pielāgoties viņu dzīves ritmam. Rietumos un Lielbritānijā proteīna saldējums jau iekarojis gardēžu uzticību, un tagad, mūsuprāt, šīs kategorijas produkti varētu kļūt tikpat pieprasīti arī Baltijā. Ar šo investīciju esam pieteikuši sevi kā jaunu spēlētāju saldējuma tirgū," skaidro Auškāps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!