Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā darba nedēļā Rīgā turpināja kāpt degvielas cenas, kamēr Tallinā un Viļņā benzīna cenas saglabājās stabilas, savukārt dīzeļdegvielas cena Tallinā palielinājās, bet Viļņā - samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena palielinājās par 2,2% - līdz 1,864 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 2,1% - līdz 1,924 eiro par litru, sasniedzot jaunu cenas rekordu.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja 1,759 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,6% - līdz 1,809 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena saglabājās stabila un piektdien maksāja 1,899 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,2% - līdz 1,899 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā nedēļas laikā palielinājās par 2,5% - līdz 0,815 eiro par litru, Viļņā tā kāpa par 8,1% - līdz 0,799 eiro, savukārt Tallinā cena nemainījās un piektdien litrs autogāzes maksāja 0,91 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!