Foto: Shutterstock
Arī pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās ir samazinājusies 95. markas benzīna cena, turklāt Rīgā tās kritums vērojams jau 11. nedēļu pēc kārtas, liecina apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šonedēļ bija nopērkams Rīgā, kam sekoja Tallina, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Taču augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Rīgā arī šajā nedēļā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 0,8% - līdz 1,194 eiro par litru. Jāatzīmē, ka benzīna cena kritusies jau vienpadsmito, bet dīzeļdegvielas cena - desmito nedēļu pēc kārtas.

Viļņā degvielas cenas šonedēļ atkal sasniegušas vienādu līmeni – 1,049 eiro par litru, 95. markas benzīna cenai "Circle K" degvielas uzpildes stacijās nedēļas laikā sarūkot par 1,6%, savukārt dīzeļdegvielas cena pakāpjoties par 0,5%.

Vienlaikus Tallinā 95. markas benzīna cena kritusies par 6,3% - līdz 1,179 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 6,9% - līdz 1,209 eiro.

Autogāzes cena šonedēļ bijusi stabila visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās. Rīgā arī šo piektdien tā maksāja 0,605 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,493 eiro par litru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!