Foto: Publicitātes foto

Pārtikas interneta veikals "Barbora.lv" kļuvis par pirmo pārtikas interneta lielveikalu Latvijā, kurš piedāvās klientiem apmaksāt pirkumu pie namdurvīm, preču saņemšanas brīdī, "Delfi Bizness" pavēstīja "Barbora.lv" pārstāvji.

Šāds lēmums pieņemts, novērojot arvien lielāku klientu interesi par maksājumu iespēju paplašināšanu. Jaunā iespēja "Barbora.lv" klientiem pieejama no šodienas.

"Barbora.lv" vadītāja Sanita Bērziņa skaidro, ka ideja par norēķinu ierīces – mazākā kases aparāta "Tiki Taka" – ieviešanu radās jau pērn, kad uzņēmums saskārās ar strauji pieaugošu pasūtījumu skaitu. "No šodienas varam droši teikt, ka pēc divu mēnešu ilga iekšējā testēšanas procesa, esam gatavi šo ierīci nodot klientu lietošanā. Mērķtiecība un neatlaidīgs darbs ir vainagojies ar panākumiem. Jaunais maksājuma risinājums ne tikai sniegs iespēju izvēlēties klientam ērtāku norēķinu veidu, bet ir arī kā turpinājums veiktajiem soļiem ilgtspējīgas komercdarbības virzienā," saka Bērziņa.

"Barbora.lv" uzsver, ka, pateicoties rūpīgai testēšanai, ir izveidota sistēma, kas ir pasargāta no iespējamajām krāpniecības aplikācijām, kā arī situācijām, kad kurjers, piemēram, nejauši ievada nepareizu ciparu kombināciju bankas terminālī.

Visas iekārtas ir sertificētas un reģistrētas Valsts ieņēmumu dienestā, tā apliecinot to atbilstību valstī noteiktajām prasībām un piemērotību komerclietošanai. "Norēķinu rīks ir līdzīgs viedtālrunim, tas sevī integrē POS termināli ar kases sistēmu, skeneri, čeku printeri, mobilo viesmīli, lojalitātes sistēmu un pārējās funkcijas, ko pašlaik uzņēmumi pielieto klātienes veikalos un digitālajos norēķinos," skaidro "Datakom" risinājumu izpildirektors Edijs Tanons.

Ievērojot epidemioloģiskos drošības noteikumus, klātienes apmaksas laikā kurjers ievēros bezkontakta piegādes pamatprincipus - klientam drošā attālumā pasniegs nomaksas ierīci, kurā tiks veikta pirkuma apmaksa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!