Foto: LETA
Tallinā un Viļņā arī šonedēļ turpinājušas augt 95. markas benzīna cenas, taču Rīgā šajā darba nedēļā tā nav mainījusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Šonedēļ dārgākais 95. markas benzīns nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Viļņā. Tāpat dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām ir Tallinā, bet lētākā - Rīgā.

Rīgā 95. markas benzīna cena šonedēļ nav mainījusies un arī šīs darba nedēļas beigās Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās tā bija 1,104 eiro par litru. Jāatzīmē, ka iepriekšējās septiņās nedēļās bija vērojams benzīna cenas kāpums. Arī dīzeļdegvielas cena šonedēļ nav ne pieaugusi, ne kritusies un bija 0,934 eiro par litru.

Viļņā 95. benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, pieaugusi par 0,6% - līdz 1,089 eiro. Lietuvas galvaspilsētā benzīna cenu kāpums vērojams jau sesto nedēļu pēc kārtas. Dīzeļdegvielas cena Viļņā šonedēļ nav mainījusies un bija 0,953 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena šīs nedēļas laikā palielinājusies par 2,9% un bija 1,135 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, kāpusi par 2,4% un bija 1,045 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies ne Rīgā, ne Tallinā, ne Viļnā un nedēļu noslēdza attiecīgi pie 0,499 eiro un 0,519 eiro un 0,448 eiro atzīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!