Foto: DELFI

Pēc "BDG concerts" sniegtās informācijas, uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Linda Andersone, Ģirts Majors, Pēters Rebane (Peeter Rebane), Prīts Rebane (Priit Rebane) un Andis Zusts, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Jau vēstīts, ka Latvijā, neskatoties uz aicinājumiem atklāt savus patiesos labuma guvējus, vēl aizvien ir vairāk nekā 200 kompānijas, kuru dalībnieki ir ārvalstu juridiskās personas, taču kuri nav paziņojuši savus patiesos labuma guvējus.

Viens no tādiem bija arī koncertaģentūra "FBI" jeb SIA "BDG concerts" – 50,97% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Igaunijā reģistrētajam "BDG Holdings", savukārt atlikušās daļas – Lindai Andersonei, Ģirtam Majoram un Andim Zustam. Aizvadītā gada decembra vidū Uzņēmumu reģistrs pieņēma lēmumu par "BDG concerts" darbības izbeigšanu, taču šobrīd lēmums atcelts, jo uzņēmums reģistrējis savus patiesos labuma guvējus.

2018. gadā "BDG concerts" apgrozīja 2,64 miljonus eiro, bet 2017. gadā apgrozījums bija 3,22 miljoni eiro. Pretstatā 2015., 2016. un 2017. gadam, kad uzņēmums strādāja ar zaudējumiem, 2018. gadā tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 176,56 tūkstoši eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!