Foto: Pixabay

Ropažu novada pašvaldības konkursā par Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas vecās ēkas Upesciemā pārbūvi, projektēšanu, būvniecību un autoruzraudzību uzvarējis SIA "Moduls Engineering", informē "Lursoft Klientu portfelis".

Līgumcena, par kuru uzņēmums apņēmies veikt darbus, ir 1,82 miljoni eiro. Šis ir otrs vērtīgākais SIA "Moduls Engineering" uzvarētais publiskais iepirkums 2021.gadā.

Iepirkuma konkursa ietvaros bija saņemti piedāvājumi no sešiem pretendentiem.

"Lursoft" dati rāda, ka šogad SIA "Moduls Engineering" uzvarējis jau 16 iepirkuma konkursos. Lielākais no tiem bijis par skolas (Bērnu un jauniešu centra) pārbūvi Kuldīgā, par kuru noslēgts 1,9 miljonus eiro vērts līgums.

Pārskatu par saimniecisko darbību 2020.gadā SIA "Moduls Engineering" aizvien nav iesniedzis. 2019.gadā uzņēmums apgrozīja 17,63 miljonus eiro un nopelnīja 7,6 tūkstošus eiro.

VID publiskotā informācija liecina, ka pērn būvkompānija nodarbināja 168 strādājošos, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās pagājušajā gadā samaksājot 1,13 miljonus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,58 miljonus eiro.

SIA "Moduls Engineering" patiesā labuma guvēja ir Jekaterina Nikuļina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!