Foto: Pixabay

Publiskajā iepirkuma konkursā par Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 2. un 3. korpusa rekonstrukcijas būvniecības darbiem uzvarējis AS “UPB”, liecina Lursoft izziņas informācija.

Pasūtījuma līgumcena – 7,488 miljoni eiro. Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtā informācija rāda, ka konkursā kopā bija saņemti 17 piedāvājumi, tostarp, 1 no pretendenta, kas atrodas citā ES dalībvalstī.

Šogad AS "UPB" uzvarējis sešos publisko iepirkumu konkursos.

AS "UPB" apgrozījums pērn, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 21,54%, sasniedzot 223,35 miljonus eiro, liecina "Lursoft" pieejamais gada pārskats. Finanšu gadu uzņēmums noslēdzis ar 7,82 miljonu eiro peļņu. "UPB" koncerna kopējais apgrozījums 2020.gadā sasniedzis 237,55 miljonus eiro, bet peļņa – 13,50 miljoni eiro. Aizvadītā gada konsolidētais apgrozījums ir vēsturiski augstākais rezultāts "UPB" grupas darbības laikā.

Pārskata gads "UPB" grupai bijis veiksmīgs, jo palielinājies būvkonstrukciju ražošanas apjoms un sarežģītība, realizēti vairāki nozīmīgi un augstas pievienotās vērtības objekti gan vietējā tirgū, gan ārvalstīs.

"UPB" grupa savu darbību nodrošina ar uzņēmumiem un to pārstāvniecībām deviņās valstīs – Latvija, Zviedrija, Norvēģija, Dānija, Lietuva, Baltkrievija, Lielbritānija, Šveice un Azerbaidžāna –, kopā nodarbinot gandrīz 2000 darbinieku.

2020.gadā "UPB" un tā grupas uzņēmumu attīstībā veiktas investīcijas vairāk nekā 8 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!