Foto: LETA

Saeimas deputāta mandātu nesen nolikusī Marjana Ivanova-Jevsejeva (S) ievēlēta par AS "Olainfarm" valdes locekli, liecina uzņēmuma sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Tikmēr AS "Olainfarm" valdi atstājusi ilggadējā uzņēmuma valdes locekle Inga Liščika, kura, saskaņā ar kompānijas pārstāves Sigitas Lapsiņas iepriekš teikto, uzņēmumā strādāja 15 gadus. Liščika bija arī "Olainfarm" izpilddirektore, taču tagad viņa esot nolēmusi attīstīt savu karjeru citā nozarē.

Lēmums par Ivanovas-Jevsejevas apstiprināšanu "Olainfarm" valdē stāsies spēkā ar brīdi, kad Uzņēmumu reģistra komercreģistrā tiks izdarīts attiecīgais ieraksts.

Ivanova-Jevsejeva iepriekš bija 11. un 12. Saeimas deputāte, socialekonomisko norišu analītiķe izdevniecības namā "Fenster" un projektu vadītāja Daugavpils domē.

Noliekot 12.Saeimas deputāta mandātu, Ivanova-Jevsejeva paziņoja, ka turpmāk plāno darboties "reālajā ekonomikas sektorā, veidojot darbvietas cilvēkiem, kas pašlaik atstāj Latviju darba meklējumos". Viņa arī turpināšot veltīt laiku sabiedriskajam darbam, jo īpaši jauniešu izglītības un darbā iekārtošanas jomā.

Medikamentu ražotājs "Olainfarm" pērn apgrozījis 81,6 miljonus eiro, bet nopelnījis 11,4 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!