Foto: F64

Latvijas bokseris un valsts drošības struktūru darbinieks Mairis Briedis pievienojies "Rigvir" holdinga komandai, kļūstot par drošības dienesta vadītāju, informē "Rigvir" pārstāvji.

Taču Briedis turpinās arī savu profesionālā boksera karjeru, teikts kompānijas paziņojumā medijiem. Tāpat Briedis turpinās darbu arī Valsts policijā.

Viņa jaunajos darba pienākumos ietilpst "Rigvir" drošības sistēmu uzturēšana un pilnveidošana.

Briedis izglītību guvis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, kur ieguvis augstāko izglītību gan kā pedagogs, gan kā boksa treneris. Pēdējos deviņus gadus darbojies drošības struktūrās Valsts policijā. Patlaban Briedis ir aktuālais pasaules čempions svara kategorijā līdz 90,7 kilogramiem.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Rigvir" pērn apgrozīja 533 055 eiro un nopelnīja 160 312 eiro. SIA "Rigvir" dibināta 2014.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. "Rigvir" īpašnieki ir Jurģis Auziņš - 51%, Dite Venskus - 40%, Ivars Kalviņš - 3%, Andrejs Nollendorfs - 3% un Katrīna Pumpuriņa - 3%.

Holdings "Rigvir" apvieno uzņēmumu grupu, kuras darbība ir vērsta uz Latvijā izstrādāto vēža zāļu "Rigvir" ražošanu un attīstību pasaules tirgos. Šīs zāles ir reģistrētas melanomas ārstēšanai, bet klīniskajā praksē plaši tiek izmantotas arī vairāku citu ļaundabīgu audzēju ārstēšanā. Kopš 2011.gada "Rigvir" ir pilnībā kompensēts Latvijas iedzīvotājiem ar ļaundabīgās ādas melanomas diagnozi, bet 2015.gadā "Rigvir" tika iekļauts Nacionālā veselības dienesta apstiprinātajās klīniskajās vadlīnijās. Savukārt pacienti no valstīm, kurās šis medikaments pagaidām nav reģistrēts, viroterapiju ar "Rigvir" var saņemt Latvijā. Šobrīd viroterapiju ar "Rigvir" ir saņēmuši vēža pacienti no vairāk nekā 50 valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!