Foto: LETA

Ēdienu piegādes lietotne "Bolt Food" Rīgas iedzīvotājiem piedāvās ēdienu un pārtikas preču diennakts piegādi no izvēlētiem restorāniem un mazumtirdzniecības vietām, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Tāds lēmums pieņemts, uzklausot lietotāju ieteikumus.

Pirmie partneri, kas "Bolt Food" platformā piedāvās piegādi jebkurā diennakts laikā septiņas dienas nedēļā, ir "McDonald's" ātrās ēdināšanas restorāni un "Mego" veikali. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā šādu iespēju sāks nodrošināt arvien plašāks piegādātāju loks.

Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt "Bolt Food' lietotni "Apple" vai "Android" ierīcēm. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns vai veikals, jāatzīmē ēdieni un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada augustā "Bolt Food" platforma tika atklāta Igaunijā, kam sekoja gan Lietuvas, gan Latvijas tirgus.

"Bolt", iepriekš pazīstams kā "Taxify", ir vadošā transporta pakalpojumu platforma Eiropā, kuras mērķis ir padarīt braucienus pilsētā ērtākus, ātrākus un uzticamākus. Uzņēmumu 2013. gadā dibināja Markuss Villigs.

Šobrīd "Bolt" pakalpojumus izmanto vairāk kā 30 miljoni lietotāju visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!