Foto: LETA

Eiropas transporta kopbraukšanas platforma "Bolt" no ceturtdienas arī Jūrmalas iedzīvotājiem piedāvā "Bolt Food" ēdienu piegādes pakalpojumu, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Sākotnēji lietotnē būs pieejami tādi restorāni kā "Tokyo City", "Gan Bei", "Redbus", "Picburg",
"Hesburger" un citi. Pārtikas produktus būs iespējams pasūtīt no "Mego" veikaliem. Visi pasūtījumi tiks nodoti bezkontakta veidā, lai samazinātu saskarsmi starp restorānu, veikalu darbiniekiem, kurjeriem un platformas klientiem.

"Mēs neapstājamies attīstībā un, ņemot vērā klientu pieprasījumu, strauji turpinām paplašināties reģionu līmenī. Mums ir prieks, ka varam palīdzēt restorāniem un pārtikas veikaliem efektīvi un ātri veikt piegādes arī Jūrmalas pilsētā," stāsta "Bolt Food" vadītājs Latvijā Klāvs Gipters.

Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt "Bolt Food" lietotni "Apple" vai "Android" ierīcēm. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns vai veikals, jāatzīmē ēdieni un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

Pagājušā gada augustā "Bolt Food" platforma tika atklāta Igaunijā, kam sekoja gan Lietuvas, gan Latvijas tirgus. Līdz ar pakalpojuma popularitātes pieaugumu, "Bolt Food" jau ir pieejams vairākās Latvijas pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un tagad arī Jūrmalā.

"Bolt", iepriekš pazīstams kā "Taxify", ir vadošā transporta pakalpojumu platforma Eiropā, kuras mērķis ir padarīt braucienus pilsētā ērtākus, ātrākus un uzticamākus. Uzņēmumu 2013. gadā dibināja Markuss Villigs. "Bolt" investoru vidū ir "Daimler", "Didi Chuxing", "Korelya Capital" un "TransferWise" līdzdibinātājs Tavets Hinrikus. Šobrīd "Bolt" pakalpojumus izmanto vairāk kā 30 miljoni lietotāju visā pasaulē.

Sākot ar 2018. gadu, uzņēmums aktīvi iesaistās elektrotransportlīdzekļu un viedās e-mobilitātes infrastruktūras attīstībā Rīgā un Latvijā, bet ar 2019. gadu nodrošina arī ēdienu piegādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!