Foto: Publicitātes foto

Eiropas mobilitātes platforma "Bolt" turpina attīstīt jaunu biznesa virzienu –pārtikas preču piegādes servisu "Bolt Market", Rīgā atverot desmito centru.

Turpmāk ir plānots paplašināt pakalpojuma saņemšanas iespēju citās Latvijas pilsētās, informē "Bolt".

"Pagājušā gada laikā, ņemot vērā mājsēdes un citus ierobežojumus, iedzīvotāji pierada veikt pārtikas preču iegādi internetā. Novērojām, ka gaidīšanas laiks vietējās tiešsaistes pārtikas preču piegādes ķēdēs pieauga, tāpēc attīstījām ātrās piegādes koncepciju "Bolt Food" lietotnē," skaidro "Bolt Market" vadītājs Latvijā Jānis Rimicāns. Pašlaik pasūtījumu komplektēšanas punkti "aptver" lielāko daļu Rīgas.

Tā sortimentā ir vairāk nekā divi tūkstoši produktu. Visbiežāk cilvēki iegādājas augļus un dārzeņus. Piemēram, februārī visvairāk pārdoto produktu augšgalā ir banāni, gurķi un zemenes. Pandēmijai turpinoties, iedzīvotāji biežāk iegādājas arī ātros Covid-19 testus. Kopš janvāra beigām pieprasījums pēc tiem "Bolt Market" ir pieaudzis par gandrīz 40%.

"Bolt" ir viena no lielākajām transporta pakalpojumu platforma Eiropā. Uzņēmums piedāvā dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi 100 miljoniem klientu 45 valstīs un 400 pilsētās Eiropā un Āfrikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!