Foto: Publicitātes attēli

Transporta platforma "Bolt" strauji paplašina savu darbību Eiropā, no šodienas atklājot jaunākās paaudzes elektrisko skrejriteņu servisu vienlaicīgi deviņās Vācijas pilsētās – Berlīnē, Minhenē, Hamburgā, Ķelnē, Frankfurtē, Nirnbergā, Štutgartē, Potsdamā un Firtē, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Bolt" ienākšana Vācijas tirgū ir līdz šim lielākā paplašināšanās uzņēmuma vēsturē vienas dienas laikā. Uzņēmums šogad plāno paplašināt savu piedāvājumu vairāk nekā 150 Eiropas pilsētās un investēt 100 miljonus eiro pakalpojumu attīstīšanā, padarot to par lielāko mikromobilitātes nodrošinātāju Eiropā.

"Bolt" ienākšana Vācijas tirgū līdz šim ir ne tikai uzņēmuma lielākā paplašināšanās vienas valsts ietvaros, bet arī pasaules mērogā iezīmējas kā vērienīgākā mikromobilitātes pakalpojuma servisa atklāšana vienā dienā.

"Mēs Vāciju uzskatām par ļoti nozīmīgu tirgu, kurā ir liels pieprasījums pēc alternatīviem mobilitātes risinājumiem, kā arī jūtama liela iedzīvotāju vēlme ceļot efektīvāk un dabai draudzīgāk. Ar savu piedāvājumu mēs vēlamies nodrošināt pievienoto vērtību un vienmēr nodrošināt lietotājiem ērtākos transporta līdzekļus. To darot, mēs arī ceram, ka ilgtermiņā varēsim samazināt privāto automašīnu skaitu un tādējādi dot reālu ieguldījumu ilgtspējīga transporta revolūcijā," skaidro "Bolt" līdzdibinātājs un vadītājs Markuss Villigs.

Vācijas pilsētās "Bolt" piedāvās skrejriteņa modeli "Bolt 4".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!