Foto: Publicitātes foto

Turpinot uzņēmuma paplašināšanos Latvijā, Valmiera kļūst par sesto pilsētu, kurā pieejams Bolt pakalpojums, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

Līdz ar pakalpojuma uzsākšanu vadītājiem Valmierā ir pieejams jauns veids, kā gūt ienākumus, kas sniedz elastību gan darba laika, gan apjoma ziņā. Pakalpojums no ceturtdienas, 13. februāra, darbojas visā pilsētā un tās apkārtējā teritorijā.

"Esam gandarīti, ka mums ir iespēja nodrošināt transporta pakalpojumus ne tikai galvaspilsētā, bet arī citās Latvijas pilsētās, un sniegt savu ieguldījumu transporta tīkla attīstībā. Nereti iedzīvotājiem nākas saskarties ar transporta sistēmu, kurā paveras vieta uzlabojumiem, tāpēc ceram, ka "Bolt" kļūs par jauno mobilitātes attīstības virzītāju arī reģionos," stāsta "Bolt Latvija" reģionālais vadītājs Kārlis Ķezberis.

Arī turpmāk uzņēmums plāno attīstīties un izvērst savu pakalpojumu klāstu reģionos, lai nodrošinātu labākos pārvietošanās risinājumus iedzīvotājiem, tiek norādīts paziņojumā.

"Bolt" pakalpojums jau pieejams tādās pilsētās kā Rīga, Daugavpils, Liepāja, Jelgava un Ventspils.

"Bolt", iepriekš pazīstams kā "Taxify", 2013. gadā dibināja Markuss Villigs. Uzņēmuma investoru vidū ir "Daimler", "Didi Chuxing", "Korelya Capital" un "TransferWise" līdzdibinātājs Tavets Hinrikus. Šobrīd "Bolt" pakalpojumus izmanto vairāk kā 30 miljonus lietotāju visā pasaulē.

Sākot ar 2018. gadu, uzņēmums aktīvi iesaistās elektrotransportlīdzekļu un viedās e-mobilitātes infrastruktūras attīstībā Rīgā un Latvijā, bet ar 2019. gadu nodrošina arī ēdienu piegādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!