Foto: Publicitātes attēli
Būvkompānijas SIA "Velve" valdes struktūrā veiktas izmaiņas – no 9. jūnija uzņēmuma valdes priekšsēdētajas amatu ieņem Vineta Verika.

Līdztekus kā valdes loceklis un uzņēmuma finanšu direktors vadības komandai pievienosies arī Valters Sičevs. Uzņēmuma vadībā darbu turpinās valdes loceklis un tehniskais direktors Ivo Brālēns, kurš arī turpmāk būs atbildīgs par būvniecības un ražošanas attīstību.

Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Kaspars Rokens, pieņemot jaunus karjeras izaicinājumus, pārtrauc darba attiecības ar uzņēmumu.

Verikai ir pieredze uzņēmuma vadībā, biznesa attīstībā un komandas vadīšanā.

"Ļoti cienu uzņēmuma "Velve" 30 gadu laikā uzkrāto pieredzi un novērtēju tās sasniegumus, spējot šajā sarežģītajā laikā būt otrai lielākajai būvkompānijai Latvijā. Nenoliedzami, tas nebūtu iespējams bez augstas raudzes profesionāļiem, stipras komandas un pārdomātas uzņēmuma vadības. Vienlaikus apzinos, ka ikviena uzņēmuma izaugsme galvenokārt ir atkarīga no spējas pielāgoties jauniem apstākļiem. Tādēļ šobrīd, kad visa būvniecības nozare ir "force majeure" situācijā, pārņemot atbildību par "Velve" turpmāku virzību, prioritārie virzieni, kuros redzu savu pienesumu uzņēmuma vadībā, būs pārmaiņu vadība un uzņēmuma izaugsmes veicināšana neprognozējama tirgus apstākļos. To sasniegšanai kopā ar darbiniekiem meklēsim netradicionālas pieejas izaicinājumiem, attīstot un realizējot "know-how" balstītus risinājumus, tādējādi kļūstot vēl izcilākiem," skaidro jaunā valdes priekšsēdētāja.

Iepriekš Verika vadīja pašvaldības uzņēmumu SIA "Rīgas nami", bet pirms tam viņa bija valdes locekle uzņēmumā SIA "Merks", darbojoties būvniecības un nekustamo īpašumu attīstības jomā. Tāpat viņas iepriekš iegūtā arhitektūras un biznesa vadības izglītība sniedz nepieciešamās zināšanas, lai pārvaldītu un prasmīgi vadītu izaicinājumiem bagātās būvniecības nozares uzņēmumu, vienlaikus risinot attīstības jautājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!