Foto: LETA

Būvniecības kompānijas SIA "Re & Re" apgrozījums, salīdzinot ar 2017. gadu, pērn palielinājies par 54,38%, sasniedzot 15,14 miljonus eiro. Tiesa, neskatoties uz apgrozījuma pieaugumu, uzņēmums jau otro gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem. 2017. gadā tie bija 468,98 tūkstoši eiro, bet pagājušajā gadā zaudējumi samazinājās līdz 270,69 tūkstošiem eiro, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Jānorāda, ka kompānijas konsolidētais apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies līdz 16,18 miljoniem eiro, savukārt zaudējumi veidojuši 387,07 tūkstošus eiro.

SIA "Re & Re" lielākie celtniecības objekti 2018. gadā bijuši Siguldas Jaunās pils ēku pārbūve, ēkas atjaunošana Rīgas Franču liceja izvietošanai, Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūve, kā arī Lietuvas veselības zinātņu universitāte.

2019. gadā īstenojamo projektu portfelī, sadarbībā ar līgumsabiedrībām, "Re & Re" ietilpst, piemēram, Lietuvas Universitātes fakultātes jaunbūve Kauņā, savukārt ceļu būves sfērā noslēgti jauni līgumi par būvdarbu veikšanu tādos objektos kā Pleskavas ielas pārbūve Alūksnē un Stacijas, Dāņu ielu pārbūve Tukumā, kā arī noslēgts līgums par Loka maģistrāles izbūvi Jelgavā.

1993. gadā dibinātajam SIA "Re & Re" ir četri dalībnieki, kuriem katram pieder 25% uzņēmuma daļu, – Ainārs Pauniņš, Didzis Pauniņš, Marģers Bitmetis un Egīls Bērzups. Pēc "Lursoft" pieejamajiem datiem, SIA "Re & Re" patlaban ir biedrs deviņās pilnsabiedrībās, kā arī SIA "Latvijas Ceļu būve", SIA "Re & Re Development", SIA "Retex būve" vienīgais īpašnieks un SIA "Latvijas būvnieku stratēģiskā partnerība" līdzīpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!