Foto: LETA

Būvkompānija SIA "Jēkabpils PMK" šobrīd pārtraukusi darbus 3,4 miljonu eiro vērtajā Līvānu būvprojektā, ar ko saistīta Eiropas prokuratūras veiktā izmeklēšana, portālam "Delfi Bizness" pastāstīja kompānijas pārstāvji.

Pagājušajā nedēļā Eiropas Prokuratūra (EPPO) ziņoja, ka izmeklē iespējamo ES fondu izkrāpšanu 1,8 miljonu eiro apmērā, kas ir saistīta ar projektiem par ražošanas infrastruktūras izbūvi Līvānu pilsētā. EPPO sadarbībā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB) veica procesuālās darbības, tostarp, kratīšanas gan Līvānu novada domē, gan domes priekšsēdētāja privātīpašumā. Izmeklēšana uzsāktajā kriminālprocesā notiek par realizēto projektu "Līvānu industriālās zonas infrastruktūras pielāgošana jaunu uzņēmumu izvietošanai un uzņēmējdarbības attīstības veicināšanai 2. kārta" un plānoto projektu "Līvānu industriālās zonas infrastruktūras pielāgošana jaunu uzņēmumu izvietošanai un uzņēmējdarbības attīstības veicināšanai 3. kārta".

"Jēkabpils PMK" valdes priekšsēdētājs Māris Dimants "Delfi Bizness" stāsta, ka iepirkums par angāra un pievedceļa būvniecību uzņēmējdarbības attīstības veicināšanai Līvānu industriālajā zonā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!