Foto: Publicitātes foto
Atbilstoši izmaiņām holdingkompānijas SIA "LNK (Latvijas Novitātes komplekss)" īpašnieku struktūrā, Nataļja Milova kļuvusi arī par vienīgo patieso labuma guvēju kompānijas meitas uzņēmumā AS "Latvijas tilti", ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

SIA "LNK (Latvijas Novitātes komplekss)" dalībnieku sarakstā 4. septembrī reģistrētas izmaiņas, saskaņā ar kurām viens no uzņēmuma līdzšinējiem dalībniekiem Aleksandrs Milovs savas daļas nodevis Nataļjai Milovai, kura tādējādi kļuvusi par uzņēmuma vienīgo līdzīpašnieci un arī vienīgo patieso labuma guvēju.

Tagad atbilstošas izmaiņas veiktas arī AS "Latvijas tilti" patieso labuma guvēju sarakstā - Aleksandrs Milovs zaudējis patiesā labuma guvēja statusu, un to saglabā tikai Nataļa Milova. Izmaiņas ierakstītas komercreģistrā 16. septembrī.

SIA "LNK (Latvijas Novitātes komplekss)" pamatdarbība ir meitas un saistītu uzņēmumu vadība. LNK grupa darbojas trīs pamatvirzienos – būvniecība un ražošana, izmēģinājumu aprēķini un aviācijas tehnikas remonts, kā arī nekustamo īpašumu attīstība un pārvaldīšana. 2018. gadā SIA "LNK (Latvijas Novitātes komplekss)" konsolidētais apgrozījums bija 116,050 miljoni eiro, un grupas peļņa pēc nodokļiem bija 1,300 miljoni eiro.

Viens no holdinga meitas uzņēmumiem ir "Latvijas Tilti", kas nodarbojas ar infrastruktūras projektēšanas un būvniecības darbu veikšanu.

"Delfi" jau ziņoja, ka septembra sākumā vairākas būvkompānijas nonāca Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Konkurences padomes uzmanības lokā, kas izmeklē vairākas lietas, tostarp būvnieku vienošanos par iespējamu karteli. Šo kompāniju vidū ir arī "LNK grupa".

Jau ziņots, ka iepriekš par "LNK (Latvijas Novitātes komplekss)" vienīgo īpašnieci kļuva Milova, kurai līdz šim piederēja 75% uzņēmuma kapitāldaļu.

Tāpat jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā būvniecības uzņēmuma AS "Latvijas tilti" vadībā – gan valdē, gan padomē, notika apjomīgas izmaiņas. "Latvijas tilti" ir viens no "LNK" grupas uzņēmumiem. Uzņēmuma valde tika nomainīta pilnībā. Amatus atstāja līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Valērijs Gorjuns un valdes locekļi Andrejs Bočkarjovs, Aleksandrs Stasens un Regīna Vitrjaka. No jauna uzņēmuma valdē iecelts tikai viens valdes loceklis – Vadims Kolosovs. Arī padomē notika izmaiņas – padome samazināta no pieciem līdz trim locekļiem. Padomes priekšsēdētāja amatā atkārtoti apstiprināts Aleksandrs Milovs, padomes priekšsēdētāja vietnieku amata saglabāja Vadims Milovs, bet padomes locekļa amatu – Davids Lipkins. Savukārt padomes locekļi Pāvels Broitmans un Gegams Hanamirjans atstāja savus līdz šim ieņemtos amatus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!