Auto koplietošanas pakalpojumu sniedzējs "Carguru" ieguldīs 950 tūkstošus eiro autoparka paplašināšanā. Līzinga aizdevumu izsniegusi banka "Luminor", informē banka.

Papildu transportlīdzekļi ļaus uzņēmumam padarīt servisu pieejamāku un izveidot jaunus mobilitātes risinājumus. Jāatgādina, ka šī gada janvārī "Carguru" autoparks tika papildināts arī ar elektroautomobiļiem.

"Tagad, kad strādāšana no mājam ir mūsu ikdiena, personīgās automašīnas tiek izmantotas retāk, taču neatkarīgi no tā, par tām ir jāturpina veikt dažādi regulārie maksājumi, piemēram, transportlīdzekļa ekspluatācijas un ceļa nodokli, segt apdrošināšanas, stāvvietas un auto uzturēšanas izmaksas," norāda "Carguru" vadītājs Vladimirs Reskājs.

"Luminor" sadarbību ar "Carguru" uzsāka 2017. gadā, kad par saņemto finansējumu 450 tūkstošu eiro apmērā tika iegādātas pirmās 30 koplietošanas automašīnas. Savukārt šogad uzņēmum autoparks tiks papildināts vēl ar 46 hibrīda automašīnām.

"Pieaugot koplietošanas auto popularitātei un sekojot līdzi šīs jomas attīstībai, jau vairākus gadus atbalstām "Carguru". Piešķirtais finansējums ir ļāvis uzņēmumam nodrošināt iespēju iedzīvotājiem izmantot ilgtspējīgas auto nomas iespējas – hibrīdauto un elektroauto," teic "Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!