Foto: DELFI

Vasaras vidū, 22. jūlijā, Liepājā gaidāms šogad vienīgais "Prāta vētras" koncerts. Dārgākās biļetes uz to nopērkamas par 150 eiro, bet dārgākais dzīvoklis, kas šobrīd vēl šajā datumā pieejams īrei, var izmaksāt pat septiņas reizes vairāk jeb 1120 eiro par vienu nakti. Tā kā Liepājā nav plašs viesnīcu vai izīrējamo dzīvokļu piedāvājums, tad grupas faniem par vietu, kur palikt pēc koncerta, var nākties šķirties no vairākiem simtiem eiro.

Piedāvājumā arī Karosta

Sagaidāms, ka šīsvasaras koncertu apmeklēs aptuveni 26 000 "Prāta vētras" fanu.

Naktsmītņu rezervēšanas vietnēs "Booking" un "Airbnb" Liepājā šajā datumā marta otrajā nedēļā bija palikuši brīvi vairs tikai daži dzīvokļi, kuru cenas svārstījās no 215 līdz 1120 eiro bez atlaides par nakti vienai personai. Salīdzinājumam – dārgākā dzīvokļa īre šā gada jūnija beigās vai jūlija sākumā uz vienu nakti vienai personai izmaksātu 190 eiro par nakti.

Protams, iespējams, arī dzīvokli īrēt kopīgi vairākām personām – šādā gadījumā tad vienam cilvēkam tas izmaksātu lētāk. Piemēram, dzīvoklis par 1120 eiro uz nakti sešiem nakšņotājiem izmaksās 200 eiro vienam cilvēkam. Šī dzīvokļa īre jūnija beigās sešiem cilvēkiem izmaksātu 270 eiro jeb 45 eiro vienam nakšņotājam.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!