Foto: Publicitātes foto

Banka "Citadele" piešķīrusi ilgtermiņa aizdevumu 18,7 miljonu eiro apmērā industriālo nekustamo īpašumu attīstītājam un pārvaldītājam "Sirin Development", kas tiks izmantots Rīgā topošā A klases industriālā parka otrās kārtas investīciju refinansēšanai, "Delfi Bizness" informēja bankā.

Tajā stāsta, ka "Sirin Development" industriālo parku projektu "Rumbula" īsteno trīs posmos un Rīgā izveidojis A klases noliktavu kompleksu 32 000 kvadrātmetru platībā.

"Sirin Development" direktors Laurīns Kuzavs stāsta, ka uzņēmums Latvijas tirgū strādā kopš 2009. gada, un šajā laikā ir uzstādījis vairāk nekā 100 000 kvadrātmetru industriālo nekustamo īpašumu.

"Ar spēcīgu finanšu partneru palīdzību plānojam turpināt aktīvu attīstību Latvijā. Uzņēmums nesen uzvarēja Rīgas pašvaldības rīkotajā izsolē un parakstīja pirkuma-pārdošanas līgumu, lai iegādātos 39 ha platību netālu no starptautiskās lidostas "Rīga", kur kopā ar starptautisku arhitektu komandu plānojam attīstīt Baltijas valstīs modernāko un augstākajiem ilgtspējas standartiem atbilstošu loģistikas parku," saka Kuzavs, piebilstot, ka uzņēmuma mērķis ir kļūt par lielāko industriālo nekustamo īpašumu attīstītāju Latvijā.

""Citadele" ir banka vietējiem Baltijas klientiem. Tieši tas ir viens no faktoriem, kas palīdz sadarboties ar vadošajiem Baltijas uzņēmumiem, kāds ir "Sirin Development". Industriālo parku projektos nepieciešami lieli ieguldījumi un uz ilgtermiņu vērsta sadarbība, tāpēc esam gatavi palīdzēt īstenot uzņēmuma vērienīgos attīstības plānus," komentē bankas "Citadele" valdes loceklis korporatīvo klientu apkalpošanas jautājumos Vaids Žagūnis.

"Sirin Development" ir viens no lielākajiem industriālo nekustamo īpašumu attīstītājiem Baltijas valstīs, kura darbība ietver industriālo nekustamo īpašumu attīstīšanu un apsaimniekošanu, "build-to-suit" projektu īstenošanu, nekustamā īpašuma iegādi un nomu. Nākamo piecu gadu laikā uzņēmums plāno paplašināt savu A+ klases noliktavu platību līdz vienam miljonam kvadrātmetru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!