Foto: Publicitātes foto
Vietējais Latvijas uzņēmumu mazumtirdzniecības veikalu tīkls "Citro" paplašina tirdzniecības vietu skaitu, atverot četrus jaunus veikalus Ventspilī, Ugālē, Popē un Piltenē, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Uzņēmumu apvienībai SIA "Latvian Retail Management", kas pārstāv "Citro" veikalu tīklu, pievienojies jauns partneris SIA "AA&CO" ar tirdzniecības vietām Ventspilī, Ugālē, Popē un Piltenē, kas līdz šim tika pārstāvētas ar veikalu tīkla "top!" zīmolu.

Kā norāda uzņēmumu apvienības valdes priekšsēdētājs Imants Kelmers, šogad plānots koncentrēties uz vienota "Citro" zīmola koncepta ieviešanu visā tīklā, modernizējot vairākus veikalus.

"Daudzviet tiek veikti rekonstrukcijas darbi, kā arī īstenota iekārtu nomaiņa uz energoefektīviem un videi draudzīgākiem risinājumiem. Protams, valstī izsludinātā ārkārtas stāvokļa dēļ ir veiktas nelielas korekcijas mūsu šī gada attīstības plānos, taču daļa no plānotā jau īstenota. Pēc vērienīgas rekonstrukcijas atvērts "Citro" veikals Ventspilī divos stāvos. Tikko noslēgušies rekonstrukcijas darbi veikalos Kuldīgā un Brocēnos. Iespēju robežās īstenosim nākamos renovāciju plānus, kā arī koncentrēsimies uz partnerības attīstīšanu ar vietējiem uzņēmumiem," norāda Kelmers.

"Citro" zīmola stratēģija paredz attīstīt ciešāku sadarbību ar vietējo novadu zemnieku saimniecībām un ražotājiem, piedāvājot pārdot viņu lokālos ražojumus un sezonālos produktus. Daudzos "Citro" zīmola veikalos jau ir vietējo novadu ražotāju stendi, bet plānots pakāpeniski tos ieviest visā "Citro" tīklā, piesaistot plašāku vietējo sadarbības partneru loku.

Vietējo uzņēmumu apvienību SIA "Latvian Retail Management" veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS "Diāna", SIA "Gabriēla", SIA "Lekon" un SIA "AA&CO". Uzņēmumu apvienība pārstāv "Citro" zīmola veikalu tīklu ar 76 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!