Foto: Publicitātes foto

Koplietošanas automašīnu uzņēmums "CityBee" pēdējā mēneša laikā divkāršojis autoparku, paplašinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem, informē uzņēmums. Kopējās investīcijas veido 8,2 miljonus eiro.

Kopumā šobrīd uzņēmuma autoparku veido vairāk nekā 800 transportlīdzekļu. "CityBee" nomā ir "Fiat 500", "Toyota Corolla", "Peugeot 308", "Fiat Ducato" un šogad papildināts ar "Volkswagen Golf", "Volkswagen T-Roc", "Volkswagen T-Cross", "Nissan Qashqai", "Seat Arona", "Peugeot 208" un "Volkswagen Crafter".

"CityBee Latvija" vadītājs Kristofs Hegedess (Kristof Hegedues) norāda, ka uzņēmums divu gadu laikā ir strauji audzis, tāpat strauji ir audzis pieprasījums pēc koplietošanas pakalpojuma. "Pieņēmām lēmumu divkāršot pieejamo transportlīdzekļu skaitu. Šis ir straujš biznesa attīstības plāns, kas ļauj mums nostiprināties savā nišā kā līderiem," uzskata Hegedess.

Visiecienītākie auto starp lietotājiem ir "Toyota Corolla" un "Volkswagen T-Roc". Savukārt starp visiem transportlīdzekļiem visvairāk ir "Toyota Corolla", "Volkswagen T-Cross" un "Volkswagen Golf" markas automašīnas.

"CityBee" šogad martā apritēja divi gadi, kopš tā darbības uzsākšanas Latvijā. Pērn tā lietotāji veikuši 391 tūkstoti braucienu, bet šogad pirmajā pusgadā veikti gandrīz 300 000 braucienu, kas nozīmē, ka iedzīvotāju braukšanas aktivitāte atgriezusies pirms pandēmijas līmenī.

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. "CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!