Foto: Publicitātes foto

Turpinoties koronavīrusa pandēmijai, automašīnu koplietošanas uzņēmums "CityBee" uzsācis paku sūtījumu piegādes pakalpojumu "no durvīm līdz durvīm" Rīgā un Jūrmalā, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

Lēmums sākt jauno pakalpojumu agrāk, nekā tas sākotnēji tika plānots, tika pieņemts pēc tam, kad tirgū ir novērojama stabila e-pakalpojumu izaugsme un straujš patērētāju pieprasījuma pieaugums pēc iepirkšanās tiešsaistē un piegādes mājās Covid-19 pandēmijas un karantīnas laikā.

Uzņēmumā norāda, ka pakalpojumu varēs izmantot kā lielie, tā mazie un vidējie uzņēmumi, savukārt sūtījumu varēs piegādāt vienas dienas ietvaros no 2,59 eiro par vienību.

"CityBee Delivery" pieņems pakas, kas sver mazāk nekā 20 kilogramus un izplatīs tās Rīgā un Jūrmalā. Visi pasūtījumi, kas iesniegti pirms pulksten 18, tiks apstrādāti tajā pašā dienā, ja saņēmējs ir no tās pašas pilsētas. Standarta pakalpojums sūtītājam maksās fiksētu summu – 2,59 eiro.

"CityBee" piegāde būs pieejama arī brīvdienās, un nepieciešamības gadījumā klienti varēs pasūtīt vienas stundas piegādi par papildu samaksu.

Aprīļa sākumā "CityBee" ekspress piegādes pakalpojums tika atklāts Lietuvā un gūst lielu klientu atsaucību, katru dienu pieaugot par vairāk nekā 200 procentiem, norāda uzņēmumā.

"CityBee" pieder vairāk nekā 2400 automašīnas Baltijā. "CityBee Delivery" jau šobrīd Latvijā darbojas vairāk nekā 50 kurjeru, un drīzumā plānots nolīgt papildu cilvēkus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!