Foto: Publicitātes foto

Atkritumu apsaimniekošanas, kā arī telpu un teritoriju uzkošanas pakalpojumu sniedzēja SIA "Clean R" apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī, raksta "Lursoft" "Klientu portfelis".

2021. gadā SIA "Clean R" apgrozīja 41 miljonu eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 3,3 miljonu eiro peļņu. Aizvadītajā gadā uzņēmums uzsāka sniegt arī specializētos būvdarbu pakalpojumus ēku nojaukšanā, kā arī turpināja nodrošināt deratizācijas, dezinfekcijas un dezinsekcijas pakalpojumus.

Veicot ieguldījumus infrastruktūrā, uzņēmums turpinās poliolefīnu pārstrādes rūpniecības projekta realizāciju, kuru plānots pabeigt 2022.gada nogalē.

Jānorāda, ka pērn, atdalot daļu no SIA "Clean R", izveidots jauns uzņēmums SIA "Vizii", tādējādi reorganizācijas ceļā nodalot telpu uzkopšanas virziena aktīvus. Jaundibinātais uzņēmums pārņēma un veiksmīgi turpināja nodrošināt telpu uzkopšanas pakalpojumus lidostā "Rīga", Saeimā, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un ražošanas objektos, ārstniecības iestādēs un sociālās aprūpes centros, izglītības iestādēs un lielas noslodzes publiskajās telpās. Uzņēmums aizvadītajā pārskata periodā ir spējis izlīdzināt kopējo ieņēmumu apjomu, palielinot pakalpojumus sniegšanas veiktspēju citās biznesa līnijās.

2021. gadā SIA "Clean R" aktīvi piedalījās pašvaldību un citu pasūtītāju izsludinātajos, vairāk nekā 170, iepirkumos par sadzīves atkritumu un būvgružu apsaimniekošanas, kā arī telpu un teritoriju uzkopšanas pakalpojumu sniegšanu. "Būtiskākais uzvarētais iepirkums – iegūtas tiesības sniegt teritorijas uzkopšanas pakalpojumus Valmieras centrā un apkaimes teritorijā," teikts SIA "Clean R" vadības ziņojumā.

Jau vairākus gadus SIA "Clean R" sekmīgi piedalījies Korporatīvās ilgtspējas un atbilstības institūta organizētajā ikgadējā "Ilgtspējas indeksa" novērtējumā. 2021.gadā aptuveni 100 dažādu Latvijas nozaru uzņēmumu konkurencē SIA "Clean R" ieguva Zelta kategorijas nomināciju, pierādot uzņēmuma risku un procesu vadības atbilstību labākajai praksei.

Vides ilgtspēja ir viena no uzņēmuma prioritātēm, tāpēc vairāku apjomīgu projektu kopums padara SIA "Clean R" ne tikai par efektīvāku, bet arī videi draudzīgāku uzņēmumu, tādējādi iezīmējot uzņēmuma zaļo kursu. Tā īstenošanai arī nākamajos gados plānotas vairāku miljonu eiro lielas investīcijas, un noteikts mērķis līdz 2027.gadam atteikties no dīzeļdzinēju automašīnu izmantošanas pakalpojumu sniegšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!