Foto: Publicitātes foto
Sākot no 2021.gada februāra, "Coca-Cola HBC" paplašinājusi sadarbības loku, iegūstot ekskluzīvas izplatīšanas tiesības un kļūstot par oficiālu "Nemiroff Vodka" izplatītāju Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, informē uzņēmumā.

"Coca-Cola HBC" ģenerāldirektors Polijā un Baltijā Jāks Mikels (Jaak Mikkel) norāda: "Tas lieliski iekļaujas mūsu pašreizējā piedāvājumā, ņemot vērā mūsu 24/7 dzērienu partneru stratēģiju, kuras mērķis ir piedāvāt dzērienus ikvienai dzīves situācijai."

"Pēc gadu ilgās sadarbības ar "Coca-Cola HBC" citās valstīs esam priecīgi par sadarbības rezultātiem. 2020. gadā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, "Nemiroff" uzrādīja 18% pieauguma tempu, un, protams, mūsu sadarbība ir devusi ieguldījumu, lai gūtu šādu sasniegumu. Tāpēc tagad mēs esam priecīgi pievienot Latviju, Lietuvu un Igauniju mūsu globālās sadarbības pārklājumam," komentē "Nemiroff Vodka" izpilddirektors Jurijs Soročinskis (Yuriy Sorochynskiy).

"Coca-Cola HBC" Polijā un Baltijā turpina attīstīt dzērienu portfeli. Tālākie plāni ietver zināšanu uzkrāšanu, kokteiļu un miksoloģijas kultūras programmu izveidi sadarbībā ar vietējo HoReCa, un patērētāju izglītošanu par atbildīgu alkohola lietošanu.

"Coca-Cola HBC" izplata "Nemiroff Vodka" dzērienus arī Polijā, Itālijā, Austrijā un Armēnijā.

"Coca-Cola HBC" ir vadošais "The Coca-Cola Company" dzērienu ražošanas partneris. "Coca-Cola HBC Polija & Baltija" ir viena "Coca-Cola HBC" grupas biznesa vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!