Foto: Publicitātes foto
Paplašinot savu darbību, ortodontijas klīnika "Concordia zobārstniecība" ieguldījusi 210 tūkstošus eiro jaunu telpu iekārtošanā un tehnoloģiju ieviešanā. Tas ļaus palielināt klīnikas kapacitāti, kā arī nodrošināt pasaules līmeņa zobārstniecības pakalpojumus.

Klīnikas "Concordia zobārstniecība" apgrozījums 2020. gada pirmajos deviņos mēnešos, neskatoties uz Covid-19 ietekmi, pieaudzis par 9 %, salīdzinot ar rādītājiem šajā periodā pērn, liecina tās sniegtā informācija. Tas izdevies, iespējami ātri pielāgojoties jaunajiem apstākļiem un turpinot likuma ietvaros nodrošināt esošajiem un jaunajiem klientiem zobārstniecības pakalpojumus. Jaunās klīnikas telpas atrodas K. Barona ielā 130.

Klīnikas "Concordia zobārstniecība" īpašnieks Māris Gržibovskis stāsta: "Darbības paplašināšana ietilpa mūsu plānos vēl pirms pandēmijas, kas, protams, negatīvi ietekmēja arī mūsu klīnikas darbību. Taču to saskatījām kā iespēju – kā vieni no pirmajiem ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā ieviesām attālinātu zobārstniecības video konsultāciju veikšanu. Pavasarī pārstrukturizējām un digitalizējām arī citu pakalpojumu sniegšanas kārtību, kas ļāvis ne tikai uzlabot klīnikas darbības efektivitāti, bet arī investēt inovatīvu tehnoloģiju ieviešanā, pakalpojumu digitalizēšanā un telpu iekārtošanā."

Kopš šā gada marta veiksmīgi ir ieviestas pirmreizējās konsultācijas tiešsaistē un arī attālināta formāta saziņa un ārstēšanas procesa koordinēšana esošajiem pacientiem, kuri ārstēšanu veic ar kapēm.

"Īpaši svarīgi tas ir šā brīža apstākļos, kad maksimāli jāierobežo pacientu plūsma klātienē, kā arī tiem pacientiem, kuri dzīvo ārpus Latvijas," paskaidro Gržibovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!