Foto: Publicitātes foto

Dīzeļdzinēju izplūdes sistēmas attīrīšanas šķidruma "AdBlue®" ražotājs, Latvijas uzņēmums SIA "CrossChem" šā gada pirmajā pusgadā strādājis ar 23,7 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 142% vairāk nekā attiecīgajā periodā pirms gada, liecina uzņēmuma publiskotie pirmā pusgada operatīvie finanšu rādītāji.

Uzņēmuma neto peļņa sasniedza teju 1,6 miljonus eiro.

"Pēdējo piecu gadu laikā esam ieguldījuši milzīgu darbu uzņēmuma pārstrukturēšanā, komandas sastāva formēšanā, kā arī devušies simtiem komandējumu – tagad tas nes augļus. Mūsu soli pa solim izplānotā izaugsmes stratēģija un spēja apmierināt klientu vajadzības mainīgajā ekonomiskajā vidē ir devusi mums iespēju iegūt ilgi gaidītus pašmāju un ārvalstu klientus un sasniegt rekordlielu eksportēto preču apjomu,” norāda "CrossChem" valdes priekšsēdētājs Ričards Andersons.

"CrossChem" turpina veiksmīgi attīstīt iepriekš plānotos projektus, un uzņēmuma ieņēmumu prognozes 2022. gadam paliek nemainīgas.

"CrossChem" vienīgais īpašnieks ir SIA "CrossChem International", kas uz pusēm pieder Janai Muzičenko un Ričardam Andersonam, liecina "Lursoft" informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!